• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

FC Porto pare să fi revenit pe pista "Alibec", după ce în vară s-au speriat de preţul enorm cerut de Becali. Lusitanii erau decişi să dea la momentul respectiv 10 milioane de euro pentru vârf, dar patronul FCSB a supralicitat, cerând 15.

Alibec va reveni la prima echipă, aşa cum Gigi a dezvăluit în exclusivitate aseară, la Digi Sport. Decizia a fost luată din raţiuni financiare: latifundiarul susţine că are mai multe oferte pentru atacant, iar acesta trebuie să demonstreze de ce este în ţară.

Astăzi, Becali a revenit asupra ofertelor, punctând că două formaţii din Anglia şi una din Portugalia îl urmăresc. Dacă despre echipele din Marea Britanie s-a tot vorbit, Palace - care nu înscrisese până la partida cu Chelsea, de etapa trecută - văzându-l o soluţie, revenirea pe tapet a variantei din Portugalia surprinde.

Cotidianul Record a scris în vară despre interesul lui Porto, iar acum "dragonii" par să îl monitorizeze în continuare.

"I-am zis de ofertă, i-am zis că o să joace la retur, că vin scouterii să-l vadă. M-a întrebat ce se face el, iar eu i-am spus că o să joace", a punctat Becali, la ProX.

Aboubakar are prestaţii excelente în acest sezon pentru Porto, iar presa portugheză anunţă că mai multe echipe îl vor pe atacantul de 25 de ani, din iarnă. În contextul plecării camerunezului, trupa lui Sergio Conceicao trebuie să se întărească în avanposturi.

2 oferte ar avea în acest moment FCSB pentru Alibec, dacă este să-i dăm crezare patronului: una de 8 şi una de 11 milioane de euro