• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jucătorii lui CS U Craiova au efectuat, marți, primul antrenament pe noua arenă din Bănie. Stadionul este pregătit deja pentru inaugurare, însă, deocamdată, nu este cunoscută și data la care va avea loc primul meci pentru acesta.

Până la primul joc, fotbaliștii din lotul lui Devis Mangia au făcut însă cunoștință cu gazonul, care, săptămâna trecută a fost marcat în premieră.

Tot marți, oltenii au testat și tabelele de marcaj de pe stadion:

Noul ”Oblemenco” urmează să fie inaugurat la finalul acestei luni, fie în 16-imile Cupei României, fie în Liga 1, împotriva FCSB-ului. Oltenii își doresc ca prima partidă să fie cea din Cupă, de pe 25 octombrie, asta dacă adversara pe care o vor afla miercuri va fi de acord să joace la Craiova.

În caz contrar, inaugurarea va avea loc pe 29 octombrie, împotriva ”roș-albaștrilor”, la fix 50 de ani de la primul meci pe vechiul stadion Central din Craiova.

Tragerea la sorți a partidelor din faza 16-imilor de finală din Cupa României va avea loc miercuri, 11 octombrie, iar meciurile se vor juca într-o singură manșă, în perioada 24-26 octombrie.

sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT