• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După partida disputată la Cluj-Napoca între CFR și FCSB, scor 1-1, Billel Omrani a ieșit în club, escapadă nocturnă de care a aflat tehnicianul ardelenilor. Dan Petrescu a dispus de excluderea internaționalului francez pentru partida de luni seară de la Giurgiu.

Dan Petrescu a anunțat într-o conferință de presă susținută duminică, cu o zi înainte de meciul cu Astra Giurgiu, că a decis să excludă din lot un fotbalist pe motive de disciplină. ”O să vedeți că am exclus un jucător pentru meciul cu Astra. Pe motive de disciplină. Nu dau nume, o să vedeți”, a anunțat Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Din sursele Digi Sport, fotbalistul care nu va face parte din lot pentru meciul cu Astra este Billel Omrani. Motivul pentru care internaționalul francez în vârstă de 24 de ani a fost exclus este că după partida de joi seară cu FCSB, scor 1-1, a ieșit să petreacă într-un club din Cluj-Napoca. Dan Petrescu ar fi aflat de escapada nocturnă și a decis să nu se bazeze pe serviciile sale în confruntarea de la Giurgiu.

Partida dintre Astra și CFR Cluj este programată luni seară, la Giurgiu, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.