• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liviu Ganea crede că bonusurile contractuale oferite de oficiali fotbaliştilor de la Dinamo sunt suficient de motivante. În prezent la Carmen Bucureşti, în Liga 4, vârful trecut şi pe la CFR Cluj a vorbit despre care erau metodele de plată la Dinamo în perioada în care a activat acolo.

Cei mai mulţi dintre fotbalişti vor sa aibă o siguranţă, vor un salariu fix. Dacă ai 8.000 de euro lunar, clubul vine şi îţi propune în loc să îţi dea 10.000 pe lună, dar salariul să fie fix, 8.000 pe lună, dar ai bonusuri. Dacă intri şi joci titular ai, să spunem, 500 de euro pentru fiecare meci; dacă marchezi, dacă echipa câştigă sau bonusuri pentru punct. Tu dacă îţi faci un calcul, dacă joci cel puţin două meciuri luna aia, câştigi mai mult decât ai câştiga din salariul fix, iar bonusurile trecute în contract se plătesc la sfârşitul lunii. La Dinamo s-a aplicat acest lucru şi jucătorii sunt mulţumiţi. Ei îşi iau banii, se respectă bonusurile din contracte şi nu sunt mici. E un avantaj. La Dinamo se pot câştiga mulţi bani din bonusuri. Şi ştiu despre ce vorbesc”, a spus fostul atacant al ”câinilor” în ProSport.

Liviu Ganea a evoluat în cariera sa pentru Dinamo, Otopeni, Astra, CFR Cluj, Concordia Chiajna, FC Braşov, CSMS Iaşi şi Academica Clinceni. Atacantul de 29 de ani are în palmares două titluri de campion cu Dinamo şi CFR Cluj, o Cupă a României şi o Supercupă, ambele în tricoul lui Dinamo. Din vara acestui an, Liviu Ganea evoluează pentru Carmen Bucureşti, în liga a 4-a.