• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paul Anton, fotbalistul lui Dinamo, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că CS Universitatea Craiova este o echipă compactă şi omogenă, dar a precizat că el şi colegii săi sunt pregătiţi pentru confruntarea de sâmbătă, ora 20:30, transmisă în direct de Digi Sport 1.

”Nu a fost o săptămână uşoară pentru noi, trebuie să dăm dovadă de caracter şi să ridicăm capul. E important să mergem înainte şi să facem uitată ultima partidă pe care, din păcate, am pierdut-o acasă (n.r. - cu ACS Poli Timişoara) şi de o manieră urâtă. După o înfrângere ies multe lucruri urâte la suprafaţă, multe aspecte negative. Nu putem spune că toate lucrurile sunt roz. Noi trebuie să arătăm o atitudine mult mai bună şi să dăm dovadă de unitate. În momentele grele este nevoie de caractere puternice. Ca orice echipă şi cei de la Craiova au jucători care pot face diferenţa. Însă ei au o echipă foarte compactă, omogenă. Pentru ei probabil că e meciul anului. Întotdeauna întâlnirile cu Dinamo sunt foarte importante pentru cei de la Craiova. Dar suntem pregătiţi", a spus Anton.

Referitor la posibilitatea ca antrenorul Cosmin Contra să fie instalat în funcţia de selecţioner al reprezentativei României, Anton a afirmat: "Deocamdată antrenorul este aici cu noi. Dacă i se va ivi posibilitatea să meargă la echipa naţională ar fi un pas înainte. Iar noi nu putem decât să ne bucurăm pentru el. Însă am zis, e devreme să discutăm, deocamdată Cosmin Contra este antrenorul nostru".

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, la Drobeta Turnu-Severin, formaţia CS Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Ligii I, transmisă în direct de Digi Sport 1.