• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Derby-ul cu numărul 171 din istoria întâlnirilor FCSB - Dinamo va consemna o premieră pentru mai mulți dintre protagoniști. Unul dintre jucătorii care se va desfășura prima dată într-un astfel de meci este Romario Benzar (25 de ani).

Fundașul dreapta a spus că abia așteaptă meciul și că el și colegii săi vor da totul pentru a câștiga și pentru a-și impresiona fanii. Legat de faptul că în ultima vreme fanii roș-albilor au dominat sonor duelul din tribune, fotbalistul a replicat.

”Poate că în tribune, în ultima vreme, ei au fost peste, dar la nivelul gazonului, acolo unde contează, noi am fost cu un pas în fața lui Dinamo. Oricum, colegii mei au o revanșă de luat, după eșecul din meciul precedent, dar eu vreau să dau tot ce am mai bun și să-mi ajut echipa”, a spus Benzar, în cadrul unei conferințe de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Benzar este bucuros de revenirea lui Teixeira, dar a spus și care sunt jucătorii de la Dinamo care i se par cei mai în formă.

”Nu mi s-a părut normal ca cei de la Dinamo să nu joace meciul cu Chaijna. Referitor la Teixeira, orice jucător este important, el este foarte bun, important în angrenajul nostru, sunt convins că ne va ajuta foarte mult.

Cât despre jucătorii de la Dinamo, Hanca și Nemec mi se par cei mai buni”, a mai spus Benzar.

FCSB - Dinamo, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO cele mai importante vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.