• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR 0-2. Echipa lui Dan Petrescu a revenit pe primul loc în Liga 1, după numai două etape.

Ardelenii au profitat de înfrângerea surprinzătoare a FCSB (0-1 cu CSM Poli Iaşi) şi au întrecut echipa lui Dică în clasament, după victoria clară din Ştefan cel Mare. Petrescu a povestit că la pauza meciului i-a băgat în şedinţă pe jucători.

"Un meci forte greu. Aveau nevoie neapărată de victorie. Ştiam că vor risca dacă vom tine 0-0 cât mai mult. Am avut noroc că nu am primit gol în prima repriză.

A fost cel mai dur moment al meu de la CFR. Văd că a funcţionat. Am controlat jocul după pauză şi am controlat jocul până la final. Nu înţelegeam de ce greşim pase, nu aveam iniţiativă. Parcă aşteptam să facă altcineva ce trebuia să facem noi. Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam meciul.

Când matematic vom fi în play-off, vom vorbi despre titlu. Nu suntem plăcuţi ochiului. Toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza defensivă nu ai nicio şansă să joci la mine. Omrani a fost cel mai bun fundaş al nostru", a spus Petrescu, la flash-interviu.

"La Urziceni era scandal mare, se spărgeau sticle, geamuri. Până acum nu am avut ce să le reproşez, dar acum a fost ceva incredibil pentru mine", a spus Petrescu şi la conferinţa de presă.

După primele 18 etape din Liga 1, CFR e pe primul loc în Liga 1, cu 40 de puncte şi e urmată de FCSB, cu 38 de puncte şi de Craiova (36 de puncte).