• International Champions Cup: Inter - Lyon (azi, ora 15:05, Digi Sport 1)
  • Liga 1, etapa a doua: FC Voluntari - Astra (azi, ora 21:00, Digi Sport 1)

 

Pe ultimul loc în Liga 1, Petrolul trage tare în această iarnă și speră să-și îndeplinească în cele din urmă obiectivul, salvarea de la retrogradare. Ploieștenii se află în această perioadă în cantonament în Antalya, iar primul meci de pregătire a însemnat și prima victorie.

Echipa preluată în această iarnă de Constantin Schumacher a trecut cu 1-0 de Gostaresh Fooland Tabriz, o formație de primă ligă din Iran. Unicul gol al meciului a fost izbutit de Romain Inez, în minutul 17.

Site-ul oficial al Petrolului laudă jocul formației din Ploiești și în special jucătorii transferați în această iarnă. " 'Lupii' au arătat poftă de joc, iar noii veniţi au lăsat senzaţia că se pot integra rapid în angrejanul gândit de către Costantin Schumacher şi staff-ul său".

Constantin Schumacher a folosit două formule diferite, dorind să vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are în lot.

Cum a arătat Petrolul în prima repriză: Cobrea - David, Mişelăricu, Inez, Begeorgi - Guerriero - Nepomuceno, Bucşa, Marinescu, Varga - Pakar

Cum a arătat Petrolul în repriza secundă: Bolboaşă - Mişelăricu, Prestia, Benga, Pulhac - Bucşa - David (80 R. Alecsandru), Zoubir, Marinescu, Lesoimier - Mareş