• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - FCSB. Minutul 12 al partidei din Gruia a adus un moment nedorit pentru Nicolae Dică. Mihai Pintilii a primit cartonaşul galben din partea lui Ovidiu Haţegan, după un duel cu Culio.

A fost al patrulea al acestui sezon, astfel că mijlocaşul de 32 de ani va fi suspendat pentru derby-ul cu Dinamo.

Mihai Pintilii, Eddy-Harlem Gnohere, Dennis Man, Ionuț Larie și Ovidiu Popescu aveau la momentul meciului cu CFR trei cartonașe galbene, dar restul de patru nu au prins primul 11 al lui Dică.

”Știu acest lucru, dar nu avem ce să facem. Avem un lot de 28 de jucători valoroși. Dacă dintre cei cinci jucători pasibili de suspendare vor fi unii care vor primi al patrulea cartonaș galben, atunci vom găsi soluții. Avem de unde.

Cu șase puncte, din următoarele două partide, aș fi mulțumit. Îmi doresc să obținem maximum din aceste două jocuri”, a spus, liniștit, Nicolae Dică, la conferința de presă.

VIDEO: Faza la care Pintilii a primit cartonaş galben

Marele meci dintre FCSB şi Dinamo este programat duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro şi m.digisport.ro!