• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR Cluj - FCSB 1-1. Derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 s-a încheiat nedecis, iar clujenii rămân la 4 puncte în faţa roş-albaştrilor. Dică a suferit o pierdere grea în perspectiva meciului cu Dinamo, de duminică: Pintilii a luat "galben" la Cluj şi va fi suspendat pentru derby-ul cu marea rivală. 

În direct la Digi Sport, fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a comentat faza în urma căreia fotbalistul celor de la FCSB a fost avertizat.  

"Nu i-aş fi dat galben lui Pintilii, el se duce şi joacă mingea, nu mi s-a părut un atac imprudent, ci un atac de deposedare din spate. El îi atinge cu piciorul din spate călcâiul piciorului stâng al adversarului. Poate e un atac de fault, dar nu poţi da galben...îi lipseşte ceva pentru galben", a comentat Crăciunescu la "Digi Sport Special".

Verdictul lui Crăciunescu după fazele controversate din CFR Cluj - FCSB

Alţi 4 fotbalişti de la FCSB erau în pericol să rateze derby-ul cu Dinamo, în cazul în care ar fi încasat un cartonaş galben aseară: Gnohere, Ov. Popescu, Man şi Larie. Niciunul dintre aceştia nu a fost avertizat.

VIDEO CU GALBENUL ÎNCASAT DE PINTILII

FCSB - Dinamo e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.