• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Plecarea de la FCSB i-a prins cum nu se putea mai bine lui Antonio Jakolis. Mijlocașul croat a fost împrumutat de roș-albaștri la Apollon Limassol pentru un sezon și pare că și-a revenit la forma pe care o avea la CFR. Acesta este titular de drept la noua sa echipă.

Jakolis a impresionat la Apollon, evoluând în 11 partide din acest sezon în toate competițiile. El a reușit să marcheze un gol și să le ofere colegilor trei pase decisive. Acest lucru l-ar putea face pe finanțatorul FCSB să-l readucă la echipă în vară, dar cel mai probabil ciprioții vor activa opţiunea de cumpărare definitivă, după ce-i expiră împrumutul.

În vârstă de 25 de ani, Jakolis a ajuns la FCSB în vara lui 2016, de la CFR, în schimbul sumei de 350.000 de euro, dar nu a reușit să se impună. Nicolae Dică a decis să-l împrumute în acest sezon, ținând cont de faptul că pe postul său pot evolua Dennis Man și Daniel Benzar, ambii jucători eligibili pentru regula under 21. Pe acelaşi post mai pot evolua Teixeira și Enache.

Jakolis are contract cu FCSB până în 2020, dar cei de la Apollon au opțiune de cumărare. Ei au plătit doar 25.000 de euro pentru împrumut şi vor trebui să mai achite sub jumătate de milion pentru a-l avea definitiv pe croat.

24 de meciuri, un gol și 3 pase de gol are Jakolis pentru FCSB.

11 meciuri, un gol și 3 pase de gol are Jakolis pentru Apollon.

500.000 de euro este cota de piață a lui Jakolis, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT