• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Dinamo București - Juventus București. Grecul Giorgios Katsikas a reușit primele sale goluri la Dinamo în partida de luni seară cu Juventus București. Ambele goluri ale jucătorului în vârstă de 27 de ani au venit după o greșeală a goalkeeperului advers, Virgil Drăghia, respectiv a apărării ilfovenilor.

Prima oară, în minutul 44, grecul Giorgios Katsikas s-a înălțat ideal în careu, între doi adversari și a reluat perfect, cu capul, după lovitura de colţ executată foarte bine de Diogo Salomao. La fază a greșit inclusiv Virgil Drăghia, care a ieșit neinspirat dintre buturi și i-a permis elenului să înscrie.

La reluarea partidei, după doar cinci minute de joc, faza avea să se repete. În urma unei lovituri de la colțul terenului, Katsikas a reluat cu capul la colțul lung. Mingea i-a depășit pe apărătorii și nu a putut fi oprită nici de goalkeeperul Drăghia. Deși fostul rapidist a încercat din răsputeri să boxeze balonul, Paul Anton s-a opus și scorul a urcat la 2-0 în favoarea dinamoviștilor. 

Aceeași fază lucrată ca la carte de dinamoviști a scos la suprafață problemele de care suferă apărarea celor de la Juventus București. Astfel, Valentin Costache a mărit diferența pe tabela de marcaj graţie unui şut deviat de un jucător al oaspeţilor.

GOL 3-0 

GOL 1-0 

GOL 2-0