• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamoviștii sunt în formulă completă înaintea meciului cu Botoșani, programat luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Vineri a sosit în România și spaniolul Javi Reyes, preparatorul fizic de top pe care îl va avea Cosmin Contra la Dinamo. În trecut, acesta a fost, printre altele, la Bilbao, La Coruna, Almeria, Granada și Neftchi Baku.

Contra l-a așteptat la aeroport pe Reyes, alături de noul antrenor principal al lui Dinamo fiind și secundul acestuia, Ionel Gane. Cosmin Contra și-a îmbrățișat prietenul imediat, semn al relației excelente dintre cei doi.

Dinamo are așteptări mari de la Javi Reyes, în condițiile în care Steaua a dominat clar campionatul intern atunci când l-a avut ca preparator fizic pe germanul Thomas Neubert.

10 echipe a pregătit, în cariera sa, noul preparator fizic al lui Dinamo: Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria și Neftchi Baku.

Dinamo va juca în etapa a 24-a, pe ”Arena Națională”, cu FC Botoșani, meci programat luni, 20 februarie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!