• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Dinamoviștii sunt în formulă completă înaintea meciului cu Botoșani, programat luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Vineri a sosit în România și spaniolul Javi Reyes, preparatorul fizic de top pe care îl va avea Cosmin Contra la Dinamo. În trecut, acesta a fost, printre altele, la Bilbao, La Coruna, Almeria, Granada și Neftchi Baku.

Contra l-a așteptat la aeroport pe Reyes, alături de noul antrenor principal al lui Dinamo fiind și secundul acestuia, Ionel Gane. Cosmin Contra și-a îmbrățișat prietenul imediat, semn al relației excelente dintre cei doi.

Dinamo are așteptări mari de la Javi Reyes, în condițiile în care Steaua a dominat clar campionatul intern atunci când l-a avut ca preparator fizic pe germanul Thomas Neubert.

10 echipe a pregătit, în cariera sa, noul preparator fizic al lui Dinamo: Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria și Neftchi Baku.

Dinamo va juca în etapa a 24-a, pe ”Arena Națională”, cu FC Botoșani, meci programat luni, 20 februarie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!