• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marius Şumudică a rupt tăcerea, după ce a fost acuzat că a pariat pe meciuri din Liga 1 şi alte competiţii. Antrenorul Astrei Giurgiu a recunoscut că există un dosar pe rol, dar a insistat că este liniştit şi că nu are motive să se teamă.

"Există un dosar pe rol. Am fost anunţat cu două zile înainte şi va trebui să-mi pregătesc apărarea, alături de avocatul meu. Nu am ce să comentez în acest moment. Se va afla totul în curând. În momentul de faţă, permiteţi-mi să mă abţin. Voi face o conferinţă de presă şi voi lămuri toate lucrurile.

Sunt extrem de liniştit. Am stat două zile liniştit, am urmărit toate comentariile. Nu-mi este frică de nimic şi nici nu dau în spate. Dacă am făcut greşeli, mi le-am asumat. Voi munci şi îmi voi duce lupta până la sfârşit. Tot ce a făcut Şumudică în fotbal a făcut cu sudoare şi pe teren. Am respectat fotbalul şi îl voi respecta mereu, pentru că e singurul lucru pe care îl iubesc, în afară de familia mea", a declarat Şumudică, la emisiunea "Digi Sport Special".

Tehnicianul liderului din Liga 1 îşi doreşte ca acest caz să se termine cât mai repede, pentru a-i putea permite să se concentreze pe ceea ce are de făcut la Astra.

"Sper să se rezolve totul cât mai rapid. Nu trag de timp şi nu vreau să se amâne. Cu siguranţă, în scurt timp se va elucida totul. Acum nu vreau să vorbesc mai mult", a precizat Şumudică.

În acelaşi timp, Şumudică susţine că elevii săi nu vor avea de suferit din cauza acestui scandal: "Jucătorii nu au nicio treabă, nici nu s-a discutat despre asta. Ei se pregătesc foarte bine pentru jocul cu CFR Cluj".

Pe finalul intervenției în emisiunea Digi Sport Special, Dan Filoti a mai făcut o ultimă încercare: ”Și? Ai pariat sau nu?”. Antrenorul giurgiuvenilor a răspuns în stilul său devenit deja obișnuit: ”Chiar acum stau cu soția mea în pat și așteptăm să vină fiica noastră acasă. Am pariat cu ea cu ce picior intră pe ușă”.