• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După o zi de marți în care a fost anunțat ca fiind aproape de Steaua, Andrei Ivan nu a efectuat, miercuri, niciun antrenament alături de lotul echipei naționale, din cauza unor probleme de ordin medical.

Atacantul pe care campioana României vrea să ofere două milioane de euro și în jurul căruia s-a creat o presiune imensă a avut câteva probleme în cantonamentul naționalei în Antalya.

Corpul fotbalistului în vârstă de 19 ani a cedat, pe fondul stresului, cumulat cu o mică răceală pe care o avea, iar miercuri nu s-a putut antrena. A avut febră de aproape 39 grade C. Informați de staff-ul medical de starea lui fizică, antrenorii au decis ca Ivan să nu facă niciunul dintre cele două antrenamente ale echipei.

Deși se zvonea că oamenii din conducerea clubului oltean i-ar fi pus în vedere să semneze cu Steaua, pentru a încasa banii promiși de bucureșteni, amenințându-l că, în caz contrar, va fi trimis la echipa a doua, se pare că nu se pune problema ca formația din Bănie să apeleze la o astfel de măsură radicală.

După ziua de odihnă, Andrei Ivan reintră joi în programul normal al echipei.

Jucătorul este dorit în continuare și de Espanyol Barcelona, după cum anunță antrenorul Costel Gâlcă. "N-am renunțat la el", afirma tehnicianul român, miercuri.