• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Laurențiu Reghecampf a prefațat derby-ul cu Dinamo, de duminică, din prima etapă a play-off-ului, cu un răspuns pe care l-a dat lui Cornel Dinu. Fostul jucător și oficial dinamovist a atacat-o pe soția antrenorului Stelei, iar Reghe i-a cerut acestuia să fie ”mai dulce”.

Pe un ton care s-a vrut calm, Reghecampf a deschis conferința de presă consacrată partidei de duminică, din Ștefan cel Mare, cu un avertisment direct la adresa lui Dinu: “Am un respect foarte mare pentru Cornel Dinu. Ar fi fair play să încerce să facă anumite comentarii mai dulce, având în vedere că vine din curtea lui Dinamo. Atacă pe toate fronturile și nu cred că este corect. Dacă ar avea o problemă, ar trebui să o aibă cu mine, nu cu soția mea, sau cu jucătorii. Sunt comentarii răutăcioase. L-aș ruga foarte frumos pe viitor să încerce să evite aceste comentarii. Este o rugăminte, deocamdată.”

Tehnicianul campioanei a fost deranjat și de analiza pe care Dinu a făcut-o după turul semifinalei de Cupă dintre Dinamo și Steaua, de joi, partidă încheiată la egalitate, 0-0. Dinu l-a criticat atunci pe Alex Chipciu.

Dinamo – Steaua se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în direct pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.