• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Duminică, de la ora 21:00, FCSB joacă pe teren propriu cu FC Voluntari, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 (faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro), iar Mihai Stoica așteaptă un număr mare de fani pe Arena Națională, la debutul în Liga 1.

Gândurile celor de la FCSB se îndreaptă însă mai ales spre dubla cu Viktoria Plzen, care poate să ducă echipa lui Dică la un pas de grupele UEFA Champions League.

"New staff... Dică, new stuff... cel mai frumos echipament ever, new weather (acoperiș tras), new arrivals... Budescu&Co, STELIȘTI, hai să facem diseară ultima repetiție pentru Champions League ÎMPREUNĂ

ANUL ĂSTA E DE BINE", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Organizatorii și-au luat toate măsurile pentru ca fanii care vor veni la meci, în frunte cu galeria, să aibă parte de condiții optime, astfel că au decis în această dimineață să tragă plafonul. Totul din cauza vremii total urâte de la București: este frig iar în termometre nu sunt mai mult de 18 grade!

”E perioadă de vacanță, dar îmi doresc ca fanii să vină alături de noi. Ne dorim noi, băieții, vom avea atitudine să câștigăm. Suporterii m-au oprit pe stradă și mi-au spus că vor fi alături de noi și că vor veni la jocuri.", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.