• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Juventus - FCSB 1-2. Finalul de la Ploiești a fost unul dramatic. George Călințaru a ratat un penalty incredibil, în prelungiri, iar ce a urmat la vestiare a fost de nedescris.

Jucătorii lui Juventus s-au luat la bătaie, iar cel care a ratat penalty-ul a ajuns la spital, după incidentele nedorite și rar întâlnite.

Călințaru a fost așteptat pe tunel de colegul Bărbulescu și cei doi s-au luat la înjurături și la bătaie. Călințaru a spus că nu e singurul vinovat înainte să lovească cu pumnul în perete și să își rupă un deget.

În acest timp, Daniel Oprița țipa disperat la propriii jucători și îi amenința: "Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toți! Nu-i posibil așa ceva! Eu plec, bă, nu mai stau aici. Voi nu sunteți, bă, jucători așa cum v-am crezut. Am făcut spume la gură din cauza voastră. Cum să dai scăriță, bă?! Ați dominat Steaua în 10 oameni. Ne jucăm cu Steaua să dăm scărițe. Suntem idioți rău de tot!", a ”tunat” Oprița, la vestiar, conform Gazetei.

La conferința de presă de după meci, Daniel Oprița a infirmat faptul că jucătorii săi s-ar fi bătut și că el și-ar fi vărsat nervii pe aceștia:

Erau puțin frustrați. Au rezolvat lucrurile la vestiar, normal că e supărare. La situația în care suntem noi, contează orice punct.

George Călințaru, supărat, a dat cu pumnul în masă, s-a lovit la deget. Băieții sunt destul de uniți, dar erau puțin supărați, i-am calmat...”, a spus Oprița la conferința de presă, după ce a anunțat că își dă demisia.