• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Lotul lui U Craiova 1948, echipă care se va înscrie în liga județeană din Dolj, începând din acest sezon, s-a reunit astăzi, iar la acțiune au participat și aproximativ 800 de fani din toată Oltenia.

Printre aceștia s-au numărat și suporterii din ”Peluza Sud 1997”, care au contribuit la crearea unei atmosfere incedinare.

Aceștia au avut scandări atât la adresa rivalilor de la CS U Craiova, a fostului primar, Lia Olguța Vasilescu, cât și la adresa lui Adrian Mititelu, pe care nu-l vor implicat în acest proiect. ”Din acțiunile tale au rezultat ani pierduți și un oraș divizat”, scria pe unul dintre bannerele afișate de suporteri.

Jucătorii prezenți au participat la un joc școală, sub comanda directorului tehnic Nicolo Napoli. După o jumătate de oră, fanii din Peluza Sud au remarcat că pe teren se afla și fiul lui Adrian Mititelu și au oprit partida, pentru a-l scoate pe acesta de pe suprafața de joc.

După intervenția celorlalți jucători, dar și a altor susținători, cei din Peluza Sud au decis să plece pentru ca spiritele să nu degenereze.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT