• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Sepsi Sfântu Gheorghe își propune să nu aibă emoții cu retrogradarea la debutul în Liga 1, iar nou-promovata continuă transferurile în această vară.

Luni, cei de la Sepsi au anunțat transferul lui Cristi Oros, de la Astra, dar și împrumutul dinamovistului Patrick Petre, care era ca și acontat de CSM Poli Iași, unde a fost dorit de Flavius Stoican.

"Încă doi jucători au semnat pentru Sepsi OSK. Cristian Oros a sosit de la Astra Giurgiu, iar Patrick Petre de la Dinamo Bucureşti. Le dorim mult succes în culorile roş-albe", a fost anunțul nou-promovatei.

"La Iași sunt în continuare probleme mari și Dinamo a preferat un împrumut la Sepsi, care l-a dorit de altfel pe Patrick de mai mult timp", susțin surse din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, pentru digisport.ro.

În vârstă de 32 de ani, Cristi Oros a câștigat campionatul în tricoul Astrei, la care ajunsese în 2014. În ceea ce-l privește pe Patrick Petre, Contra a decis ca mijlocașul să fie împrumutat la un alt club, unde să poată evolua mai mult.

Recent, Sepsi i-a luat pe Constantin Grecu și pe Claudiu Herea, iar duminică a anunțat transferul lui Victor Astafei, revenit în Liga 1 după experiența din Malaezia.