• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși se părea că revenirea lui Paul Pârvulescu a rezolvat problema postului de fundaș stânga la Steaua, se pare că roș-albaștrii nu au abandonat ideea de a aduce încă un jucător de valoare pe acest post.

Șefii grupării campioane au făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru fundașul stânga al Pandurilor Târgu Jiu, Marko Momcilovic (28 de ani), fotbalist aflat în ultimele șase luni de contract cu echipa gorjeană.

Surpriză, însă, jucătorul sârb de 28 de ani a refuzat Steaua! Momcilovic, care are și o ofertă de prelungire a contractului de la Pandurii, vrea să continue la Târgu Jiu și, în cazul în care echipa lui Edi Iordănescu se va califica, la finalul sezonului în cupele europene, e decis să-și prelungească angajamentul cu Pandurii.

Steaua nu și-a ascuns intențiile de a-l transfera pe Momcilovic, chiar înaintea meciului direct. ”Așa fac ei înaintea fiecărui meci care e mai greu! Și noi îl vrem pe Stanciu”, au ripostat gorjenii la acel moment.

De altfel, Nicolae Dică, fostul ”secund” al Stelei, a recunoscut, în direct la Digi Sport, că el și Mirel Rădoi au încercat să transfere un fundaș stânga la începutul sezonului și că sârbul de la Pandurii era pe listă, alături de Camora (CFR) și de Vătăjelu (Craiova). Atunci, însă, Momcilovic nu se afla în ultimele șase luni de contract, iar suma cerută de Pandurii era peste ceea ce era dispusă Steaua să ofere.

Nu este exclus ca Steaua să-și îmbunătățească oferta făcută fotbalistului sârb, dat fiind că Pandurii probabil nu se va opune transferului, dar momentan Momcilovic a refuzat primele tatonări ale roș-albaștrilor.