• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Olimpiu Moruțan (18 ani) este în acest moment cel mai disputat tânăr fotbalist din Liga 1, asta după ce alți doi jucători de mare perspectivă, Costache și Mailat, au ajuns deja în curtea celor de la CFR Cluj. De altfel, ardelenii vor și ”perla” Botoșaniului, fotbalist care se află și pe lista de priorități a celor de la FCSB.

Roș-albaștrii au ajuns în această situație, după ce în vară au fost foarte aproape de a-l ”semna” pe Moruțan. Atunci, o mică diferență de bani între ce a oferit Gigi Becali și ce și-a dorit Valeriu Iftime a făcut ca tranzacția să pice.

Florin Bratu, selecționerul naționalei U18, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, a precizat că șefii vicecampioanei s-ar putea să regrete că n-au făcut tranzacția când jucătorul era mai ieftin și nici nu era dorit de CFR.

”Olimpiu este într-o creștere foarte bună de nivel de joc. În momentul de față îl vedem că înscrie goluri. Atunci când Steaua vorbea de el, și a vrut să-l ia, juca bine, dar nu era eficient la finalizare.

E, între timp, a devenit și eficient, a început să înscrie goluri la echipa de club, dar și la națională și îl vedem că are acea capaciate de a deveni un jucător important, un lider de echipă. Dacă l-ar lua CFR ar face o afacere foarte bună. De fapt, orice echipă.

Văzând cum stau lucrurile acum, Steaua a greșit că nu l-a luat”, a spus Bratu.

Fostul atacant a fost contrat de Gheorghe Mulțescu, de asemenea prezent în studio.

”Un jucator tânăr crește dacă joacă”, a spus Mulțescu. ”Păi, nea Gigi, la cum a schimbat Dică echipa sezonul acesta, se găsea loc și pentru Moruțan, mai ales că poate juca și bandă dreaptă și bandă stângă. Sau, putea să-l transfere și mai apoi să-l lase împrumut la Botoșani. Dar, acum era deja jucătorul Stelei. Era altceva. Acum, va fi mai greu de luat, mai ales că i-a crescut și prețul”, a completat Bratu.