• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

CSU Craiova e gata să se despartă de cei mai buni jucători ai săi și patru dintre ei sunt doriți de Steaua, așa cum exclusiv a anunțat digisport.ro. Campioana a făcut o ofertă și e gata să plătească 2,5 milioane de euro pentru cei patru, dar oltenii cer mai mult. Oferta rămâne însă neschimbată, susține patronul Stelei.

În direct la Digi Sport Special, pe Digi Sport 1, Becali a vorbit despre negocierile cu Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei: “I-am spus că-i dau 2,5 milioane de euro pentru toți patru. Rotaru vrea 4 milioane. Când vrea 2,5 milioane, mă sună și în șase ore are banii.”

Pentru Andrei Ivan, puștiul în vârstă de 19 ani care e monitorizat de Barcelona și dorit pentru echipa a doua a catalanilor, Steaua, se pare e dispusă să plătească 1,5 milioane de euro, restul sumei fiind pentru Bogdan Vătăjelu (foto), Alexandru Mateiu și Nicușor Bancu.

3,05 mil. € este cota de piață a celor patru, conform transfermarkt. Cel mai scump e Vătăjelu, 1,2 mil. €