• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Împrumutul lui Hyun-Jun Suk la Steaua e sub semnul întrebării din cauza faptului că fotbalistul asiatic urmează cel mai probabil să facă parte din echipa Coreei de Sud pentru Jocurile Olimpice. În aceste condiţii, el nu ar putea să ajute echipa în preliminariile Ligii Campionilor.

Săptămâna trecută, în direct la Digi Sport, Becali anunţa că echipa pe care o conduce e aproape de obţinerea împrumutului lui Hyun-Jun Suk (24 de ani), fotbalist care a impresionat la Vitoria, dar care nu a prins decât 9 meciuri în tricoul "dragonilor".

Motivele pentru care oficialii roş-albaştrilor ezită pentru moment să facă pasul decisiv pentru mutare ţin de salariul fotbalistului şi de faptul că el nu ar putea să ajute echipa lui Reghe în preliminariile cupelor europene.

Fotbalistul - care pe 29 mai va juca împotriva Spaniei, într-un meci amical - va fi aproape sigur convocat şi în echipa olimpică a Coreei de Sud. Aceasta îşi va începe parcursul la Rio pe 4 august (Fiji, Mexic şi Germania
), astfel că staff-ul tehnic al campioanei nu va putea conta pe el.

Turul trei preliminar al Ligii Campionilor se va juca în perioada 26-27 iulie (turul), respectiv 2-3 august (returul). Play-off-ul va avea loc în august (16-17/turul şi 23-34/returul). Steaua nu va fi cap de serie în turul trei preliminar al Ligii.

Înainte de a lua o decizie definitivă în cazul asiaticului, oficialii Stelei aşteaptă probabil să vadă cum se mişcă lucrurile în privinţa altor ţinte pe care le au pentru ofensivă.