• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua caută să se întărească în continuare, obiectivul cel mai important al roș-albaștrilor fiind prezența din nou în grupele UEFA Champions League.

Deși Steaua l-a transferat pe Ciprian Marica și este pe cale să-l aducă și pe germanul Timo Gebhart, campioana României are planuri mari. Laurențiu Reghecampf vrea neapărat un fundaș central, însă se gândește și la un portar, care să-i ajute pe steliști să-și îndeplinească obiectivele.

"Vrem să ne calificăm din nou în Champions League, deci să câștigăm play-off-ul. Noi încercăm să aducem jucători pe care să îi folosim pe mai multe poziții. Îmi doresc foarte mult un jucător de talie, de 1,94, 1,95 de metri, care să ne ajute la fazele fixe.

Momcilovic are talie pe partea stângă, pe dreapta îl avem pe Râpă, noi căutăm încă un fundaș central ca să putem să-l folosim pe Papp pe partea dreaptă.

Eu l-aș vrea foarte mult pe Szukala, dar el are contract la Osmanlispor, vrea să meargă la turneul final și poate semna apoi o înțelegere cu o echipă mai bună. De Lukasz nu trebuie să mai discutăm, el are drumul lui. Vrem jucători care să ne ajute cu adevărat", a spus Reghecampf, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Antrenorul Stelei și-ar dori și un portar, care să se impună însă repede și să fie de la început prima soluție.

"Dacă vine un portar, acesta trebuie să fie mult peste ce avem noi acum, să fie numărul 1, să ne ajute să intrăm în grupe UEFA Champions League. Dacă este o soluție doar pentru bancă, atunci nu ne ajută!

"Un portar trebuie să aibă talie, vor fi jocuri dure în preliminariile Champions League, cu echipe puternice, genul acesta de meciuri se câștigă de multe ori din faze fixe", a mai declarat Reghecampf, care a dat de înțeles că Mario Felgueiras nu este o variantă pentru Steaua.