CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, azi, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

TENIS - MIAMI OPEN: Halep - Konta e azi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2

 

 

Campioana încearcă să aducă un atacant de valoare după ce l-a exclus din lot pe Gregory Tade și ținta numărul unu e Ciprian Marica. Internaționalul tricolor negociază și cu Getafe, dar Gigi Becali susține că și el e aproape de o înțelegere cu Marica.

"Eu încerc să fac o echipă competitivă. L-am luat pe Momcilovic, 250.000. Pleacă mâine. Despre Marica nu vă pot spune mai multe. M-a rugat să spun mâine. Aşa mi-a zis, să anunţ mâine. Deduceţi voi ce trebuia să anunţ. Îi fac plăcerea. Mâine vorbIm de Marica. Mâine vedeţi dacă se duce la aeroport.", a declarat Becali, într-o conferință de presă, marți după-amiaza.

Becali anunțase și în urmă cu o săptămână că e aproape înțeles cu Marica, dar apoi jucătorul am mers în Spania pentru a discuta cu șefii lui Getafe. Fotbalistul e dorit insistent de Reghecampf la Steaua, antrenorul implicându-se în negocieri. 

În cazul în care va semna cu Steaua, el va pleca miercuri în Turcia, alături de Marko Momcilovic, pentru a se alătura lotului Stelei în cantonamentul de la Belek.