• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua este decisă să scape de Gregory Tade, care a fost anunțat de altfel de Laurențiu Reghecampf că nu va mai evolua pentru roș-albaștri și în 2016. Francezul nu mai poate evolua pentru o altă echipă în acest sezon competițional, după ce a jucat și pentru CFR în startul campionatului, iar Steaua vrea să profite de această situație.

Steaua este nominalizată la Premiile Digi Sport, categoria Echipa anului 2015. Votează AICI echipa ta preferată.

Campioana României este gata să-l trimită pe Tade înapoi la CFR, iar Steaua l-ar vrea din Gruia, la schimb, pe Mario Camora, pentru a-și asigura astfel banda stângă a defensivei, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că nu se va mai baza pe Guilherme.

Steaua a dat în vara anului trecut 500.000 de euro pentru Gregory Tade, atât cât cere CFR pentru un transfer al lui Camora, pe care a plătit 800.000 de euro în 2011, an în care l-a adus pe acesta din Portugalia, de la Naval.

Tade, care a înscris doar 3 goluri în Liga 1 în campionat pentru Steaua, mai poate evolua doar în țări precum China, Kazahstan, Norvegia sau Suedia, care se pregătesc pentru un nou sezon competițional.

Lotul Stelei pentru perioada de pregătire (24 de jucători):

Portari: Niță, Cojocaru, Poiană

Fundași: Papp, Carp, Toșca, Râpă, Varela

Mijlocași: Stanciu, Filip, Enceanu, Mihalcea, Muniru, Ad. Popa, Hamroun, Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Ștefănescu, Popadiuc, Chitoșcă, Kharja

Atacanți: Tudorie, Onțel