• Tenis WTA, Cincinnati, "semifinale": Simona Halep - Sloane Stephens, ACUM, Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă: Barcelona - Betis, duminică, 21:15, Digi Sport 2, Deportivo - Real Madrid, duminică, 23:15, Digi Sport 2

Foştii şi actualii stelişti mai au de aşteptat doar două săptămâni până la reîntâlnire. În ultima zi a lunii, 31 ianuarie, roş albaştrii au programat un amical în Antalya cu Ludogorets, campioana Bulgariei la care joacă Prepeliţă şi Keşeru, dar și fostul dinamovist Cosmin Moţi.

Fostul golgheter al roș-albaștrilor abia așteaptă primul duel cu Steaua.

”Îmi face mare plăcere, mai ales că voi avea ocazia de a mă reîntâlnii cu mulți dintre foștii mei colegi, cu staff-ul. Îi voi revedea pe toți cu cea mai mare plăcere”, a spus Keșeru.

”E fosta mea echipă, unde m-am simțit foarte bine și alături de care am câștigat trofee. Este un amical de pregătire și sper să fie bine”, a spus și Andrei Prepeliță.

Foştii stelişti îi iau partea lui Ciprian Marica, după ce atacantul crescut în ”Ştefan cel Mare” a fost criticat de dinamovişti ca urmare a faptului că a ales să revină în România la marea rivală.

”S-au întâmplat multe alte cazuri de fotbaliști la echipe mult mai mari, cum ar fi AC Milan, Inter, Barcelona, Real. În fotbal orice este posibil”, a adăugat Prepeliță.

”Orice jucător are nevoie să joace, apoi fiecare își fixează prioritățile atunci când ia o decizie. Pentru națională este un jucător bun și în plus nea Puiu sigur e bucuros”, a mai spus Keșeru. 

Marica a jucat ultima oară la naţională în urmă cu mai bine de un an. În prima etapă a preliminariilor, a adus victoria cu un gol din penalty în Grecia, dar a fost şi eliminat.