• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Săptămâna trecută s-a pornit o nouă polemică între Nicolae Dică, antrenorul FCSB, şi Marius Şumudică, "principalul" formaţiei Kayserispor, în Turcia. Dică a ameninţat cu declaraţii acide la adresa celui care a câştigat campionatul cu Astra Giurgiu, acuzând că fostul rapidist ar pune deliberat presiune pe el.

Mai mult, Mirel Rădoi avertizase şi el că Şumudică şi-ar pregăti venirea la Steaua. Şumudică a povestit pentru Digi Sport că a vorbit până la urmă la telefon cu Dică.

"Am râs când am citit ce a spus. Şi am vrut să-l asigur că eu nu voi antrena vreodată FCSB-ul. Am mai spus-o şi o repet: NICIODATĂ! Aşa că poate fi liniştit din acest punct de vedere. Iar atunci când am vorbit despre Alibec, Budescu şi alţi jucători pe care i-am antrenat, am făcut-o pentru că am fost întrebat.

Nu-i ştiam numărul şi d-aia nu i-am răspuns. L-am sunat eu apoi şi am avut o discuţie, spun eu, civilizată, în care l-am asigurat că nu-i vânez postul, că nu am nicio răutate faţă de el. Şi dacă o fi să plec din Turcia, sper însă că nu foarte curând, în niciun caz nu m-aş duce la Steaua", a povestit Şumudică pentru Digi Sport, după victoria cu 2-0 obţinută în deplasare, la Sivasspor.

Săptămâna trecută, Dică a declarat la Digi Sport Special”am văzut ce spunea domnul Șumudică despre Dan (n.r. Petrescu) că are nevoie de timp, pentru că a adus mulți jucători noi, dar la mine a spus că trebuie să câștig tot, la mine nu mai e nevoie de timp. Vorbim cum ne convine nouă.

Pe mine m-au dezamăgit acele declarații, am vrut să vorbesc cu dânsul. L-am sunat și nu mi-a răspuns, pentru că mie nu-mi place să vorbesc la televizor, voiam să vorbesc direct cu dânsul. M-au deranjat unele declarații pe care le-a dat. Eu nu sunt genul care să intre în conflicte. Eu tac, tac, însă este posibil să ies și eu să spun niște lucruri, dar nu vreau să fac acest lucru".