• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Denis Alibec traversează cea mai slabă formă din ultimii ani. Nu a marcat niciun gol în Liga 1, dar salvarea lui ar putea veni din Turcia.

Marius Șumudică a susținut în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal că l-ar cumpăra pe loc pe Alibec, atacantul de 26 de ani cu care a câștigat un titlu de campion la Astra și pentru care Gigi Becali cerea 10 milioane de euro.

”Mâine l-aș lua în Turcia dacă aș putea. Vă garantez că dacă ajunge în Turcia, ajunge la o echipă mare. Dacă ar lucra cu mine la Kayseri. Este unul dintre cele mai mari vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor și de jucător, dar trebuie să știi să lucrezi cu el.

Văd că e o campania împotriva lui Alibec. Ok, Denis greșește, nu pot să-i iau apărarea, dar o spun răspicat: fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec dacă vrem să facem ceva.

Pentru că este un jucător care poate face diferența și rar mi-a fost dat să văd un astfel de atacant. E adevărat că face o sumedenie de greșeli, dar în momentul în care îi dai în cap, nu-l mai scoți. E greu să-l ridici iar”, a dezvăluit Șumudică.

VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI ȘUMUDICĂ DESPRE ALIBEC

Constantin Budescu a lăsat să se înțeleagă că bunul său prieten ar putea pleca de la FCSB în această iarnă: ”Probabil și el se gândește la un transfer, acum, trecând printr-o situație delicată și probabil așteaptă sfârșitul ăsta de an și o să vadă încotro o să o ia".

”Îmi pare rău, dar nu stăm după el. El trebuie să facă ceva, să lucreze separat, să nu se mai gândească la niciun transfer. Are nevoie de o pregătire de iarnă așa cum trebuie, cu strictețe urmată și sunt convins că va fi iar ce a fost. Îi urez să-și revină cât mai repede”, a recunoscut și Gigi Becali, după meciul cu Juventus.