• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. Minutul 17 al partidei de la Ovidiu a adus un moment important în economia jocului, care l-a avut în prim-plan pe Gabriel Tamaș, cel care a fost eliminat de Ovidiu Hațegan.

Fundașul de 33 de ani al Stelei a primit direct cartonașul roșu, după ce l-a faultat dur pe Florin Purece, la o fază ce se petrecea la jumătatea terenului și care nu era periculoasă pentru poarta lui Niță. Faza s-a petrecut la scorul de 0-0.

”Centralul” partidei nici nu a stat pe gânduri, după ce a văzut cum intrarea cu talpa a lui Tamaș i-a ”rașchetat” genunchiul mijlocașului lui Gică Hagi.

Tamaș nu se află la prima gafă de acest gen: în meciul câștigat împotriva Craiovei (2-1), fundașul a comis două penalty-uri într-o repriză, doar unul fiind transformat de olteni.

Acesta este al doilea cartonaș roșu văzut de Gabriel Tamaș în acest sezon de Liga 1, după cel din partida cu Astra, pierdută cu 0-1.