• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gică Hagi este pe cale să fie trădat. Kevin Boli, jucător de bază la Viitorul, vrea cu orice preț să ajungă la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat că directorul sportiv al echipei sale, Mihai Stoica, este sunat de tatăl fundașului ivorian.

Becali susține că acesta i-a cerut lui MM să-l transfere pe fiul său la echipă, dar finanțatorul FCSB nu este de acord cu această practică și îi va face o ofertă direct lui Gică Hagi pentru jucătorul de 26 de ani.

”Tatăl lui Boli îl tot sună pe MM, dar eu i-am zis lui MM să nu negociem așa, să nu vorbim direct cu niciun jucător de la Hagi. Trebuie discutat doar cu Gică.

Mai mult ca sigur va veni un fundaș în zilele următoare, pentru că ne trebuie. Nu știu cine va fi, dar sigur voi aduce un fundaș”, a declarat Becali.

Becali și-a exprimat în diverse rânduri interesul pentru Boli - ”O să îl întreb de Boli, eu chiar îl vreau pe băiat”, a spus Becali în urmă cu câteva zile, iar Hagi a lăsat de înțeles că pentru suma dorită s-ar despărți de jucător - ”Am văzut că Steaua vrea fundaș, cred că cei de acolo nu s-au uitat la cel care e pe locul unu. Eu le dau un fundaș dacă vor”.

Boli a ajuns la Viitorul liber de contract de la Mouscron. Fundașul de 26 de ani a mai evoluat în cariera sa la CS Sedan.

69 de meciuri, 4 goluri și 3 pase de gol are Boli în tricoul celor de la Viitorul.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Boli, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT