• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Revenirea lui Gabi Tamaş este o certitudine. A confirmat-o patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, care a dezvăluit şi clauza specială pe care a pus-o în contractul pe care fundaşul îl va semna cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

De asemenea, Becali a precizat că jucătorul de 32 de ani nu este interesat de aspectul financiar, ci îşi doreşte să joace constant pentru a prinde lotul României la Euro 2016.

"Într-o zi sau două vine Tamaș. Nu îi dau niciun ban. Îi pun clauză că dacă bea, a doua zi e dat afară! Pe Tamaș nu-l interesează banii acum, el vrea să demonstreze ceva și să prindă Euro 2016.

Până în vară, va avea salariu lunar de 1.000 de euro, apoi contract pe încă un an, cu o sumă mai mare. Bonusul de Ligă e exact ca la ceilalți jucători", a declarat Becali, la Sport.ro.

Patronul campioanei a spus că Tamaş a fost readus la solicitarea lui Laurenţiu Reghecampf, care nu a făcut un secret din faptul că îşi doreşte transferul unui fundaş central în această pauză de iarnă.

"Reghe mi-a spus că-l vrea pe Tamaş. În vară, l-am dat afară pentru că aşa a vrut Mirel şi am fost şi eu de acord. Acum, Reghe îl vrea pe Tamaş. Dacă îl vrea, îl luăm!", a explicat Becali.

Şanse mici pentru transferul lui Andrei Ivan: "Devenim penibili!"

În ceea ce-l priveşte pe Andrei Ivan, un alt jucător dorit insistent la Steaua, şansele de a ajunge sub comanda lui Reghecampf sunt foarte mici, în acest moment. Faptul că tânărul atacant al Craiovei nu vrea să evolueze pentru roş-albaştri cântăreşte decisiv.

"Am făcut toate eforturile pentru Ivan, am trecut peste toate declarațiile. Am rezolvat-o și cu Nicu Badea, să-i dau 250.000 de euro și să îi mai dau 100.000 dacă merge Steaua în Liga Campionilor.

Dar nu pot să iau un băiat care nu vrea. Să fie sănătos! Am făcut toate eforturile, dar deja e prea mult. Băiatul ăsta nu vrea la Steaua. Decizia e luată de ieri. Ce facem, stăm să ne rugăm de el? Deja devenim penibili", a spus Gigi Becali.