• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rareș Enceanu nu mai are loc nici la echipa a doua FCSB-ului. După ce, în vară, nu s-a înțeles cu clubul în privința rezilierii contractului, jucătorul de 23 de ani nu mai este lăsat să evolueze nici măcar pentru formația secundă din Liga 3.

Jucătorul nu a fost de acord cu rupere contractului, după ce FCSB a refuzat să-i îndeplinească cerințele financiare. Enceanu și-ar fi dorit o mare parte din salariile pe care ar fi urmat să le primească până la finalul înțelegerii (care va expira abia în 2019), lucru care, se pare, l-a înfuriat pe patronul Gigi Becali.

Trebuie spus că Rareș Enceanu are un salariu lunar de 7.000 de euro, care, conform înțelegerii, ar urma să crească la 10.000 de euro în următorul sezon.

Enceanu a ajuns la FCSB la jumătatea sezonului 2014-2015, atunci când ”roș-albaștrii” le-au plătit 250.000 de euro, celor de la FC Brașov. Cele mai multe apariții pentru vicecampioana României le-a bifat în stagiunea 2015-2016, înainte de a fi împrumutat, în iarnă, la FC Voluntari.

În sezonul trecut, acesta a evoluat, mai întâi, în Liga 3, pentru FCSB 2, pentru ca, mai apoi, să fie cedat temporar, în Liga 2, la fostul său club, FC Brașov, care, între timp, a intrat în faliment.

După ce a revenit de sub Tâmpa, acesta n-a mai bifat nicio apariție în actualul sezon, într-un meci oficial.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT