• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Reghecampf are trei mari dileme înainte de reluarea campionatului. Momcilovic, Bourceanu şi Adi Popa nu au garantate posturile de titular.

Steaua a reuşit o campanie de transferuri destul de spectaculoasă, măcar din punct de vedere al numelor aduse. Dacă Mirel Rădoi avea mari probleme să aleagă un prim "11" competitiv, noul antrenor se poate considera "răsfăţat", având de unde să aleagă. Doi dintre preferaţii lui Reghe - Bourceanu şi Adi Popa - ar putea sări din schemă, la fel cum Momcilovic nu are nici el asigurat un post de titular.

Toşca sau Momcilovic?

La sosirea la Steaua, Momcilovic părea să aibă garantat locul lăsat vacant de Guilherme. Doar că tehnicianul roş-albaştrilor vrea neapărat să joace în zona centrală cu Papp, astfel că Toşca şi-ar găsi loc doar în banda stângă. Este greu de crezut că un fotbalist ca acesta din urmă, care a avut evoluţii atât de apreciate în ultimul timp pe un post care nu îi este confortabil, va fi trecut acum rezervă.

Muniru sau Bourceanu?

Teoretic, fostul căpitan al echipei ar trebui să se impună. Totuşi, el a avut o serie de accidentări şi rămâne de văzut cum va sta la capitolul fizic în primăvară. De altfel, însuşi Bourceanu a recunoscut că nu mai e fotbalistul de acum doi ani. Pe de altă parte, tehnicianul Stelei a dezvăluit încă dinainte de pauza de iarnă că e impresionat de forţa fizică a lui Muniru. După ce va fi perfect pregătit de Neubert, fostul jucător al CFR-ului va fi o adevărată forţă a naturii, e convins Reghe.

Adi Popa sau Hamroun?

"Motoreta" Stelei a impresionat mereu prin disponibilitatea de efort, dar de multe ori în timpul meciurilor îşi pierde "busola". Deşi este unul dintre copiii de suflet ai lui Reghecampf, mijlocaşul dreapta poate fi scos din primul "11" de prestaţiile excelente ale lui Hamroun. În aceste condiţii, Chipciu va reveni în dreapta, urmând ca algerianul să asigure banda stângă.

Ce se întâmplă cu Gebhart

O situaţie interesantă va avea loc odată cu revenirea la potenţial optim a lui Gebhart, fotbalist care e aşteptat să sosească zilele viitoare. Germanul va avea nevoie de o perioadă destul de lungă pentru a fi la 100% fizic, însă apoi cu siguranţă va ridica pretenţii de titular. Cel mai probabil, în acel moment Reghe se va gândi serios să schimbe modulul în 4-1-4-1, urmând ca un închizător să "dispară" pentru a-i face loc lui Gebhart. Pe aceeaşi poziţie mai poate fi folosit şi Bawab, un alt jucător sosit în această iarnă sub comanda tehnicianului campioanei, dar şi Kharja.

Aşa ar putea arăta primul "11" al lui Reghe

Niţă - Răpă, Papp, Varela, Toşca (Momcilovic) - Pintilii, Bourceanu (Muniru) - Adi Popa (Hamroun), Stanciu, Chipciu - Marica