• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

FC Steaua a pierdut palmaresul și simbolurile în favoarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar oficialii clubului condus de Gigi Becali fac acum mari eforturi pentru o împăcare cu organismul de stat, care ar readuce formația roș-albastră în Ghencea. 

Deși s-au întâlnit des în ultima vreme, președintele Stelei, Valeriu Argăseală, și George Boroi, comandatul CSA Steaua, nu au discutat încă despre problema palmaresului, care a îndepărtat fanii de echipa care a cucerit ultimele trei titluri consecutive în Liga 1.

George Boroi a anunțat că cele două cluburi își vor împărți trofeele strânse de-a lungul istoriei, astfel că echipa lui Gigi Becali va rămâne cu 7 titluri, în timp ce CSA va avea 19. Rugat să comenteze la Digi Sport anunțul Armatei, conform căruia "echipa care a câștigat CCE este în pauză. Trebuie sa recuperam prejudiciile de la FC Steaua, care a folosit palmaresul și simbolurile fără acceptul propietarului, CSA Steaua", Argăseală a declarat:

"Ultima dată m-am întâlnit cu domnul Boroi aseară (n.r. marți), n-a fost altă discuție în afară de continuarea colaborării, să stabilim câteva termene pentru a putea face pașii următori, dar n-am vorbit absolut nimic de palmares, de împărțirea în două sau în trei. Nu mă mai surprind niciun fel de declarțaii, m-am obișnuit să primim tot felul de declarații legate de Steaua, fie de la alte echipe. Dar în aceeași măsură ar fi trebuit ca aceste declarații să fie făcute într-un anumit context.

Eu nu cred că a spus așa ceva. Am participat în Europa, n-a fost niciun fel de problemă, am avut contracte cu CSA pentru închirierea stadionului, am avut întâlniri în calitate de parteneri, am plătit foarte mult chirie la CSA. Nu pot să merg pe niciun fel de speculație, că nu am avut sau am avut aprobare de la CSA, pentru că nu s-a pus problema. Noi suntem într-un litigiu acum pentru marca respectivă, suntem într-o dispută și legată de cererea pe care a făcut-o CSA acum vreo două luni".

Victoria cu 4-1 cu Viitorul din martie anul acesta, este ultimul jucat de stelişti în Ghencea.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport