• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ultimele achiziţii ale lui Dinamo s-au acomodat deja sub comanda lui Mircea Rednic, în cantonamentul din Cipru. Paul Batin, jucător dorit în urmă cu doi ani şi de Steaua, nu a reuşit să marcheze în prima parte a campionatului în 12 partide jucate la Botoşani. Atacantul în vârstă de 28 de ani are toate motivele să confirme la Dianamo.

”Chiar stăteam într-o zi și mă gândeam că ăsta poate fi ultimul meu drum, din punctul meu de vedere, și de aceea încerc să fiu cât mai serios, să mă pregătesc foarte bine și să profit de această șansă”, a spus Batin.
Fostul atacant al botoșănenilor a spus și cum se simte legat de Dinamo: ”Mă leagă faptul că am marcat cele mai multe goluri împotriva lor.”

Mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng a mai împărțit vestiarul cu jucători români. Ekeng a fost coleg cu Florin Andone la Cordoba în sezonul trecut, când a marcat un gol în Primera, în 14 partide jucate.

”E un superbăiat, un om de treabă. Știe ce vrea, este mereu concentrat în ceea ce face, un adevărat luptător pe teren. Sper că va înscrie multe goluri pentru România la Euro”, a spus și Ekeng.

Hanca, Vali Lazăr, Rîmniceanu, Oltean, Muțiu sunt ceilalţi jucători care au venit la Dinamo în această iarnă.