• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 22:04: Constantin Budescu este noul jucător al Stelei. Internaţionalul român a refuzat oferta din ţările arabe pentru un acord echipa campioană.

Astra va primi în urma transferui 1,1 milioane de euro, iar mijlocaşul de 26 de ani va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. S-a înțeles cu roș-albaștrii și este la un pas să semneze și contractul cu echipa lui Gigi Becali.

Budescu a dorit astfel să rămână în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu, o evoluţie constant bună în acest retur, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf, i-ar garanta prezenţa la Euro 2016, una care ar fi fost greu de realizat dacă ar fi plecat la Al Ahli.

Echipa din Doha făcuse o ofertă de 500.000 de euro pentru un împrumut al lui Budescu până în această vară sau una în care ar fi achitat 600.000 la finalul sezonului, doar dacă ar fi decis să îl cumpere definitiv. 


Gigi Becali continuă ofensiva pentru Constantin Budescu și vrea să-l ia cât mai repede pe cel mai important om al Astrei Giurgiu, omul de afaceri fiind foarte aproape să încheie negocierile și pentru Ciprian Marica.

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Becali a dezvăluit oferta pe care a făcut-o pentru Budescu, după ce a discutat cu Petre Buduru și Dani Coman.

"I-am spus lui Coman că mă interesează Budescu, Alibec, De Amorim, Morais și Enache. Am vorbit cu Buduru, dar și cu Dani Coman. Eu ofer 1.100.000 de euro pentru Budescu. Dacă arabii le dau banii în vară, eu îi dau în două ore. Asta este situația, să nu mai spună că nu au ofertă.

Cred că lor le convine mai mult să-l dea pe Budescu în străinătate, dar Astra nu se poate lupta la titlu cu Steaua. Steaua va fi campioană și cred că Astra se va bate pentru locul 2, dar cred că acolo va termina Viitorul, iar Dinamo termină pe 5", a spus Becali.

Preşedintele giurgiuvenilor, Dani Coman, a recunoscut că pe adresa clubului a venit o ofertă concretă şi de la campioana României, decizia aparţinându-i în acest moment internaţionalului.

"Nu avem oferte decât din ţările arabe, pentru Budescu şi de la Steaua. Steaua a făcut o ofertă concretă pentru Budescu, dar vom vedea zilele următoare ce decizie va lua jucătorul.

Sunt discuţii despre mai mulţi jucători, dar primul despre care vorbim de Budescu. Vom avea o discuţie cu el. I-aş spune să se ducă unde se simte mai bine şi unde consideră el şi familia lui că ar face performanţă", a recunoscut fostul portar al Rapidului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.