• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Dinamo – Steaua a fost întotdeauna un meci al marilor orgolii și știe foarte bine asta Florentin Petre, unul dintre jucătorii din Ștefan cel Mare cu cele mai multe derby-uri în carieră. Amintirile acestuia de la duelurile cu rivalii bucureșteni sunt încă vii și fostul mijlocaș recunoaște că își visa adversarii.

Într-un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport, Florentin Petre a rememorat derby-urile pe care le-a jucat: “Câteva nopți nedormite înainte de meci. Visam foarte mult, sau mă gândeam foarte mult la adversarul direct. Cred că l-am visat pe Bănel ani de zile, și nu numai pe el, și alți adversari. Trăiam, și acum trăiesc, cu pasiune, meciurile echipei favorite.”

Chiar dacă niciuna dintre echipe n-a impresionat cu adevărat în acest sezon, Petre crede că rivalitatea e de ajuns ca meciul dintre ele să fie cel mai important din România: “Steaua – Dinamo va fi derby întotdeauna în istoria acestei țări. E normal să fie cel mai urmărit meci. Nu contează locul, important e să fie un spectacol frumos. Să nu uităm că Dinamo e tot în reconstrucție, a fost o perioadă destul de lungă, s-au tot căutat anumite lucruri. Sunt foarte mulți străini care au venit, le trebuie timp să se adapteze. La un club mare e greu să te aștepte suporterii, mai ales dinamovistul, care este un suporter aparte.”

Dinamo – Steaua se joacă duminică, de la ora 20:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.