• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO Barcelona - Malaga. Gerard Deulofeu a marcat primul său gol la Barcelona, chiar în al doilea minut al meciului cu Malaga, de sâmbătă, însă reușita sa a venit în urma unei erori mari de arbitraj.

Digne a început acțiunea pe stânga, a făcut un un-doi cu Iniesta, dar fundașului stânga de la Barcelona nu i-a reușit centrarea din prima, pentru că a fost blocată de un apărător advers. Francezul a centrat din nou, dar toate reluările arată că mingea depășise linia de fund. Jucătorii de la Malaga s-au oprit și au cerut oprirea fazei, dar arbitrii nu au văzut că balonul ieșise din teren. Deulofeu s-a înălțat de unul singur în mijlocul careului advers și a reluat nestingherit cu călcâiul, fără speranțe pentru portarul Prieto, care cerea și el intervenția centralului.

Chiar și jucătorii Barcelonei au așteptat să vadă decizia arbitrului, înainte să se bucure, însă Pablo Gonzalez a indicat centrul terenului, validând reușita lui Deulofeu, care și-a trecut, astfel, numele pe lista marcatorilor pentru prima dată la clubul unde a crescut. Semnalizarea ar fi trebuit să vină din partea tușierului.

12 milioane de euro a plătit Barcelona în acestă vară pentru a-l readuce pe Gerard Deulofeu (23 de ani) pe Camp Nou, după ce atacantul în vârstă de 23 de ani a mai trecut pe la Everton (2013-2014, 2015-2015, 2016-2017 - tur), FC Sevilla (2014-2015) și AC Milan (2016-2017 - retur).

Înaintea acestei reușite, atacantul adunase în acest sezon 9 meciuri în toate competițiile fără gol marcat (6 în La Liga, două în Supercupa Spaniei și unul în Liga Campionilor) și a punctat în al 10-lea. Deulofeu mai jucase 6 meciuri în prima sa aventură la echipa mare a Barcelonei, fără să marcheze (în două sezoane diferite, între 2011 și 2013). A jucat primul meci la prima formație a Barcelonei pe 29 octombrie 2011, într-un meci de campionat cu Mallorca.

VIDEO Primul gol al lui Deulofeu la Barcelona

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT