• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tha'er Bawab şi-a reziliat contractul cu CSU Craiova şi a semnat cu Steaua o înţelegere valabilă pe 2 ani. În exclusivitate pentru Digi Sport, managerul general al oltenilor, Felix Grigore, a explicat cum a s-a ajuns la această situaţie.

"Noi nu avem nicio implicare în faptul că Bawab a ajuns la Steaua. Noi doar am reziliat contractul cu jucătorul, iar el a plecat unde a fost dorit, unde a crezut că este mai bine pentru el.

La începutul pregătirilor am spus că patru jucători, printre care şi Bawab, nu vor mai face parte din lotul nostru şi din planurile noastre pentru a doua parte a sezonului", a declarat Grigore.

Oficialul Craiovei a precizat că ratarea aproape sigură a calificării în play-off-ul Ligii 1 a dus la decizia clubului de a se despărţi de o parte dintre jucători.

"E un jucător care pe noi ne-a ajutat foarte mult. Anul trecut ne-am îndeplinit obiectivul şi cu ajutorul lui Bawab. E un jucător foarte bun, dar a trebuit să regândim o strategie pentru ceea ce a mai rămas de jucat, ţinând cont că suntem 99,99% în play-out", a spus Felix Grigore.