• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Steaua - Ujpest 2-0. În al doilea amical al iernii, roș-albaștrii au marcat iar de două ori, prima reușită fiind semnată de Nicușor Stanciu, după un assist al lui Jugurtha Hamroun.

”A fost un amical ca orice alt meci de pregătire, încercăm să jucăm cât mai bine. Pentru noi conta să câștigăm, iar acum ne vom continua pregătirea pentru că nu mai este mult timp și se va relua campionatul.

Sunt antrenamente foarte tari, dar majoritatea a trecut pentru că acum vom avea mai multe amicale, deci ce a fost mai greu a trecut”, a spus Stanciu la Digi Sport.

Mijlocașul a explicat, mai apoi, și de ce nu a făcut deplasarea cu Steaua, duminica trecută, la plecarea în cantonament, mai ales că au fost zvonuri cum că ar fi fost plecat în Rusia.

”N-a fost nimic deosebit. Am fost acasă în cele două zile libere pe care le-am avut, după care am avut zbor de la Cluj, a fost o întârziere de două ore și de aceea am ajuns mai târziu”, a adăugat mijlocașul.

Chestionat dacă simte că va fi returul său, Stanciu a replicat:

”Îmi doresc foarte mult să am evoluții bune care să ajute echipa. Cel mai important pentru mine, dar și pentru cei de aici, de la Steaua, este să ne îndeplinim principalul obiectiv, deci să câștigăm campionatul, așa că nu contează ca eu să fiu numărul 1 de aici sau oricare altul. Primează echipa și rezultatele echipei.”

Nicușor Stanciu a vorbit, într-un final, și despre posibilul transfer al lui Andrei Ivan la Steaua, anunțat deja de conducere.

”Orice jucător care vine la Steaua este foarte bine primit. Toți cei care vin noi se integrează repede. El este un jucător bun, talentat, nu vor fi probleme”, a mai spus Stanciu la Digi Sport.