• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Astra Giurgiu este pe primul loc în Liga 1 şi şi-a asigurat deja prezenţa în play-off, dar Marius Şumudică susţine în continuare că echipa sa nu are foarte multe şanse de a cuceri titlul. Mai mult decât atât, antrenorul liderului recunoaşte că se teme de ceea ce s-ar putea întâmpla în confruntările dintre cele mai bune şase echipe ale campionatului.

"E greu să ne batem la titlu. Dacă nu am fi pierdut jucători şi am fi putut aduce, cu siguranţă ne-am fi putut bate pentru primele trei locuri. În play-off se poate întâmpla orice, pentru că nu cred că o echipă e capabilă să bată tot şi să ia titlul la pas.

Va începe un alt campionat. Dacă o echipă prinde un vârf de formă şi are două luni incredibile ia campionatul, indiferent de ce a făcut în celelalte şapte", a declarat Şumudică, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

În urmă cu puţin timp, tehnicianul giurgiuvenilor a spus că se teme de posibilele jocuri de culise care ar putea să apară în play-off. Nu şi-a schimbat foarte mult ideea.

"Eu încă sunt sceptic în privinţa desfăşurării play-off-ului. O să vedem la sfârşit şi o să vorbim atunci", a precizat Şumudică.

Astra nu a scăpat încă de problemele financiare, dar în ultima perioadă, jucătorii au primit şi veşti bune. Inclusiv o parte din bani.

"Până în Sărbători s-a plătit un salariu. S-au făcut eforturi ca jucătorii să nu plece cu mâinile goale de Sărbători. Băieţii meritau recompensaţi pentru parcursul pe care l-au avut. Dani Coman şi domnul Buduru au reuşit să plătească un salariu, iar acum, la fel ca celelalte echipe, aşteptăm banii din drepturile TV şi sperăm ca uşor-uşor să ajungem la zi cu banii", a explicat Şumudică.