• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Fanii au părăsit-o pe Steaua în această stagiune şi campionii au ajuns să se simtă mai bine în deplasare, decât să vadă tribunele aproape goale de pe Arena Naţională, lucru recunoscut şi de un fost căpitan al roş-albaştrilor.

Sorin Paraschiv îi "ceartă" pe fani şi îi îndeamnă să revină la stadion, mai ales că următoarea partidă este chiar derby-ul cu Dinamo şi, chiar dacă sunt probleme la Naţional Arena, sunt şanse mari ca partida să se joace pe cel mai mare stadion al ţării.

"Sufăr foarte mult. îmi pare foarte rău, dar nu avem ce să facem. În aceste momente, nu mai interesează pe nimeni jocul, nu mai interesează pe nimeni fotbalul. Pe mine mă interesează situaţia Stelei, să ajungă din nou în Ghencea, să vină suporterii la stadion, pentru că şi jocul echipei depinde foarte mult de suporteri.

Eu ştiu că am fost acolo. Când jucam cu tribunele goale, nu aveam tragere. Aceasta este cea mai mare problemă, e mai puţin important jocul. S-au încercat mitinguri nereuşite. Trebuie să le dăm o şansă celor care sunt aici, pe banca de rezervă, stelişti adevăraţi. S-au făcut şi greşeli în campania de achiziţii, dar an de an s-au investit nişte bănuţi. Nu putem să tragem la răspundere pe x şi y şi să nu mai venim la stadion", a declarat Paraschiv, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Meciul Dinamo-Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI PARASCHIV