• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Suporterii lui Dinamo au primit luni, 20 martie, două vești pe care așteptau să le audă de mult timp. După ce au fost anunțați că stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare va fi refăcut, actualul antrenor al echipei, Cosmin Contra susține că ar putea rămâne la Dinamo și în sezonul următor.

Conducerea dinamoviștilor va negocia în această săptămână cu Cosmin Contra prelungirea contractului scadent în vară. Adrian Mutu a fost mandatat de Ionuț Negoiță să poarte discuțiile cu fostul său coleg de la echipa națională.

"Dacă vom ajunge la un numitor comun, voi continua alături de Dinamo, chiar dacă mi-e greu fără familie. Sunt dispus să continuu, vom vedea ce se va dori. Ambele părți trebuie să se pună de comun cu anumite aspecte”, a declarat Cosmin Contra, la Europa FM.

Actualul tehnician al ”câinilor” a vorbit și despre faptul că Dinamo va avea un nou stadion și susține că formaţia avea nevoie de așa ceva.

"Nu știu dacă se va putea face stadionul fără pistă de atletism, dar e o veste excelentă pentru toți suporterii dinamoviști, dar și pentru antrenori, jucători. Clubul Dinamo merită să aibă un stadion nou. Contează și transferurile pe care le-am face, dar infrastructura contează și mai mult”, a mai spus Contra pentru sursa citată.

6 meciuri are Contra pe banca lui Dinamo în acest an, fiind neînvins.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT