raducioiu
Dinamo e la un pas de retrogradare, iar Florin Răducioiu e sigur: ”Este într-o continuă agonie”
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Foto Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea din interior vă poate afecta emoțional
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Ziua Steaua-Dinamo la Digi Sport. Totul despre derby

01.03.2014, 12:05

UPDATE Ora 20:35: Înaintea derby-ului a vorbit și patronul dinamovist Ionuț Negoiță, care a spus că roș-albilor le convine să fie subestimați de steliști înaintea derby-ului. Omul de afaceri așteaptă un duel corect între cei doi granzi bucureșteni.

sosire dinamo
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

"Venim în Ghencea cu gânduri bune, de sportivitate și fair-play. Pe lângă ce înseamnă stadionul, îmi doresc ca meciul să se desfășoare cât mai corect cu putință și aici mă refer și la arbitraj și așa mai departe. Dacă va fi o competiție corectă, nu putem decât să recunoaștem care echipă e mai bună.", a declarat Ionuț Negoiță, înaintea meciului, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

"Ei sunt într-un moment mai bun și sperăm să nu repetăm istoria recentă a lui Dinamo. Noi ne bucurăm să fim subestimați și că mai există interes pentru derby, văzând un stadion plin și interes mare.", a adăugat omul de afaceri.


UPDATE Ora 20:12: Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a arătat convins de faptul că Steaua va reuși să termine victorioasă meciul din această seară:

Dacă ne uităm după rezultate și după punctele din clasament, suntem favoriți. Dar un derby rămâne un derby, iar Dinamo poate produce o surpriză.


Pericolul pentru noi poate veni doar în situația în care i-am trata superficial pe adversari. Dacă nu vom face acest lucru, nu cred că vom avea probleme, deoarece avem valoare și avem fotbaliști buni, asta incontestabil.

Steaua avea nevoie de Sânmărtean, de un fotbalist care să paseze pentru viteza celor din față. Pronosticul meu este acela că vom lua trei puncte”.


UPDATE Ora 19:25. Dinamoviștii au ajuns primii în Ghencea, cu aproape două ore înainte de startul derby-ului cu Steaua, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1, de la ora 21:00. În vestiarul oaspeților totul e pus la punct cu mai multe ore înainte de sosirea jucătorilor.

VEZI AICI VIDEO CU IMAGINI DIN VESTIARE

UPDATE Ora 18:20. Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, a oferit detalii referitoare la traseul pe care îl vor urma fanii alb-roșii, pentru a ajunge la stadionul din Bulevardul Ghencea.

Inițial, suporterii dinamoviști au dorit să însoțească autocarul echipei, dar Jandarmeria le-a interzis acest demers, considerând că este fizic imposibil ca fanii să meargă în ritmul în care se va deplasa autocarul echipei.

Astfel, suporterii "câinilor" s-au reunit într-o zonă neutră a metroului, la stația Petrache Poenaru (aproape de Crângași), de unde vor pleca spre Ghencea. Zeci de fani erau adunați în fața stadionului Dinamo încă din jurul orei 14:00, însoțiți de câteva mașini de jandarmi.


UPDATE Ora 16:00. Jandarmeria și-a luat măsuri de securitate sporite pentru ca derby-ul Steaua - Dinamo să fie lipsit de incidente.

Dinamo va fi prezentă în Ghencea cu 2000 de fani, eși inițial era vorba de 1570. Până la urmă, roș-albii au mai primit 500 de tichete, astfel că organizatorii au fost nevoiți să mărească țarcul destinat fanilor oaspeți.

În afară de asta, reprezentanții jandarmeriei au montat în interiorul stadionului, dar în afara tribunelor, două corturi destinate controlului la piele a suporterilor veniți din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Ne-am luat toate măsurile încă de la primele ore ale dimineții pentru a securiza întreaga zonă a stadionului dar și cele în care se vor afla fanii celor două echipe.

Și la stadion va exista un control corporal amănunțit, pentru a nu avea niciun fel de probleme”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.


UPDATE Ora 14:20. Începând cu ora 14:00, reprezentanții galeriei Stelei au ajuns în peluza stadionului din Ghencea pentru a pregăti coregrafia pe care o vor desfășura la ora mareului derby.

Pe scaune se pun deja mii de stegulețe în roșu și albastru, dar la tabloul final va fi adăugat și puțin alb.

Spectacolul din tribune va fi unul total pentru că în Ghencea se vor afla și 2000 de fani dinamoviști. În ultima clipă, roș-albii au mai primit 500 de bilete.  


UPDATE Ora 13:30.  Organizatorii de la Stadionul Steaua au trasat liniile gazonului, cu puțin timp înainte de ora 12:00, folosind instrumente rudimentare.

Stadionul Steaua este pregătit din toate punctele de vedere pentru a găzdui marele meci, programat de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport.

După ce Reghecampf a inspectat gazonul, declarându-se mulțumit de calitatea acestuia, organizatorii au trecut la trasarea liniilor de pe teren. Deși ne aflăm în 2014, iar Steaua plătește pentru fiecare meci disputat pe Ghencea câte 30.000 de euro, proprietarii arenei folosesc metode extrem de vechi pentru ”desenarea” gazonului.


Laurențiu Reghecampf pregătește cu mare atenție meciul cu Dinamo, fiind atent la fiecare detaliu.

Clasicul fotbalului românesc, Steaua-Dinamo, spectacol ajuns la episodul 130 în Liga 1, va beneficia de o atenţie deosebită, într-o transmisie HD, în comentariul lui Dan Ştefănescu şi Ionuţ Angheluţă (DETALII AICI ȘI VIDEO)

Steaua pornește cu prima șansă meciul cu Dinamo, care se va disputa sâmbătă, 1 martie, în Ghencea de la ora 21:00, dar antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a atenționat elevii că vor avea parte de un meci foarte greu și de aceea trebuie tratat cu mare atenție.

”Un meci pe care noi ne dorim să-l câștigăm. Sper să reușim. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte frumoasă în Ghencea. Cred că o să fie pe placul ambelor echipe, pentru că la urma urmelor este un derby și ambele echipe își doresc spectacol și să câștige punctele puse în joc. Avem toate condițiile pentru un meci frumos, iar echipa noastră să câștige trei puncte”, a spus Reghecampf.

CLICK AICI pentru a afla detalii despre transmisie, dar și ce surprize pregătește Digi Sport pentru acest meci

Atent la fiecare detaliu, Reghe a mers sâmbătă cu puțin după ora 11:00 pe stadionul Steaua pentru a verifica gazonul. Tehnicianul a avut motive de satisfacție, deoarece starea terenului pe care se va juca meciul este una excelentă.

Și Mihai Stoica, însoțit de Toni Petrea, au inspectat fiecare firicel de iarbă pentru a se convinge că Sânmărtean și compania vor avea parte de o suprafață de ”biliard” în Derby de România.

Scaunele rupte au fost înlocuite

Pentru că tribunele din Ghencea vor fi arhipline la marele meci, care va începe de la ora 21:00, organizatorii au avut de lucru după acțiunea de vineri seară, cea în care aproximativ 1.000 de fani steliști au vrut să fie alături de favoriții lor la antrenament (DETALII AICI și VIDEO).

Întreg lotul campioanei a ieșit pe gazon pentru a cânta împreună cu suporterii. Din arsenalul fanilor n-au lipsit torțele, ca o prefață a atmosferei incendiare care se anunță la Derby de România.

În urma acestei acțiuni, cinci scaune au fost rupte, dar ele au fost înlocuite sâmbătă dimineață.

VIDEO cu fanii Stelei prezenți la antrenamentul Stelei


Primul duel al acestei primăveri dintre Steaua și Dinamo se va disputa sâmbătă, 1 martie, de la ora 21:00, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și LIVE VIDEO pe digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Etichete: steaua , dinamo , steaua-dinamo , ziua steaua dinamo la digisport , reghecampf gazon


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Barcelona l-a convins pe Xavi și acum dă o nouă lovitură! Salariu de 12 milioane, clauză de un miliard de euro
La Liga EA Sports - Real Madrid 3-2 FC Barcelona
Foto Planul anunțat, după ce construcția de 167.000.000€ din România a fost aprobată de Guvern: ”Garantez”
timi5
FCSB, convinsă: urgentează negocierile pentru atacantul de 1.500.000€
gigi becali
Citește și
Dinamo - FC Voluntari, LIVE VIDEO, 20:00, pe Digi Sport 1. ”Finală” pentru salvarea de la retrogradare
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, SUPERLIGA SUPERBET (22.12.2023)
Dinamo, urmărită de ”blestemul prelungirilor” în play-out
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (20.04.2024)
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
”Există o problemă în vestiarul lui Dinamo?”. Răspunsul dat de Zeljko Kopic
kopic

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”