• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Andrei Ivan, care luni, 4 ianuarie, a împlinit 19 ani, se află pe lista de achiziții a celor de la Barcelona B, după cum susține presa spaniolă. Despre acest posibil transfer a vorbit și Sorin Cârțu. Fostul antrenor al Craiovei crede că Ivan va exploata la maximum perioada de probă.

Tehnicianul, în vârstă de 60 de ani, a spus, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, care sunt calitățile care-l certifică pe Andrei Ivan, dar care este și punctul mai slab al atacantului aflat și pe lista Stelei.

”Este un atacant cu mari calități, viteză, explozie, copil cuminte și muncitor, are fibră lungă, poate face progrese mari. Nu este un jucător de combinație, pe spații mici, dar cu un jucător care să-l simtă bine din spate, poate avea multe situații de gol. El și când a jucat puțin și-a creat mari ocazii de gol.

Este un jucător de mare perspectivă, dar mi se pare că se pune o mare presiune pe el cu aceste sume de transfer puse pe el”, a spus Cârțu la Digi Sport.

Fostul mare fotbalist își dorește ca Ivan să scape de ghinioane și să ajungă un mare fotbalist.

”Mă bucur pentru el, sper să scape de ghinioane, pentru că anul trecut, înainte de a începe pregătirea de vară, Andrei a suferit o fisură craniană la un meci de baraj pentru Liga a 3-a, unde am trimis mai mulți jucători de la prima echipă. A fost foarte grav, pentru că o perioadă nu a avut voie să se uite la televizor și nici să citească. 

A încercat apoi să recupereze, dar abia din etapa a cincea sau a șasea am început să mizăm pe el”, a adăugat tehnicianul.

Cârțu spune că lui Ivan i-ar prinde bine și un transfer la echipa a doua a catalanilor, și că jucătorul este capabil să profite la maximum de șansa oferită.

”Barcelona B este în familia lor. Ei și-au luat antrenori din propria pepinieră, promovează constant jucători, așa că ar crește în familia lor, în stilul lor. Chiar dacă ar fi vorba de șase luni de probă și pe urmă de un transfer, vă spun că Andrei va exploata la maximum aceste șase luni, sigur se va descurca”, a mai spus Cârțu la Digi Sport.