• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a terminat anul trecut pe locul 3 în Liga 1, la cinci puncte de liderul Astra, care are 46 de puncte. Mircea Rednic, antrenorul roș-albilor, spune că echipa sa are capacitatea de a se bate la titlu, dar nu toată lumea împărtășește aceeași idee.

Claudiu Niculescu, fostul golgheter al roș-albilor, dar și campion cu gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, și-ar dori ca echipa sa de suflet să fie iar prima din fotbalul românesc, dar nu crede că are valoare pentru o astfel de performanță, după cum a declarat prezent fiind în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Îmi place foarte mult Dinamo de acum. Are puterea de a câștiga un trofeu, dar nu neapărat un titlu. Se poate bate pentru acest trofeu, dar nu cred că are puterea de a câștiga în acest sezon.

Sunt dinamovist, mi-aș dori ca Dinamo să fie campioană, dar sunt și realist. Văd că Steaua și Astra au loturi mai puternice. Dar, spre deosebire de ultimii trei ani, Dinamo joacp altceva acum, mai ales după ce a fost preluată de Mircea Rednic”, a spus Niculescu la Digi Sport.