• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Tensiunile de la Dinamo continuă. În afara faptului că oficialii sunt preocupaţi de găsirea unui înlocuitor pentru Ioan Andone, Ionel Dănciulescu a găsit timp să îi răspundă lui Giani Kiriţă, cel care afirmase că acesta nu are comportamentul unui director sportiv.

"N-am decât 17 ani pe la Dinamo. Am descoperit ce e cel mai important, de ce nu joacă Dinamo bine. Cauza sunt eu. Cea mai căutată funcţie la Dinamo e cea de director sportiv, nu e cea de preşedinte sau cea de antrenor.

Lumea trebuie să înţeleagă că Dănciulescu nu stă la Dinamo pentru bani. Domnul Negoiţă vă poate spune salariul meu, eu nu am prime. Stau doar pentru că iubesc clubul acesta. Am avut ceva performanţe la acest club. Respectul se câştigă prin ceea ce faci pe teren şi în afara lui, nu cu mănuşile de box.

Multă lume nu ştie discuţiile pe care le am eu şi ce îi învăţ eu pe jucători. Dinamovişti crescuţi de echipă nu îmi vin în cap decât Marius Niculae şi Florentin Petre", a spus Dănciulescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, lăsând să se înţeleagă faptul că Giani Kiriţă râvneşte la postul ocupat de Danciu-gol. 

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DĂNCIULESCU


"Dănciulescu nu are forţa să ia un jucător de gât şi să îi spună "My friend, aici e Dinamo". El poate să îi înveţe pe jucători cum să dea goluri. Nu a fost niciodată un jucător care să se impună în vestiar", a spus Kiriţă, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

"Dinamo are o bancă destul de cuminte. Ar trebui un om precum MM Stoica. Dănciulescu este un tip finuț și calm, care nu țipă la nimeni. Trebuie puțină agresivitate. Jucătorii au nevoie să știe că pe bancă este un om care țipă și protestează", - Dănuţ Lupu, 13 septembrie 2016.