• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a încheiat joi, 21 ianuarie, primul cantonament din 2016 iar duminică va pleca în a doua parte a stagiului de pregătire din Antalya, în care va disputa și cinci amicale, toate ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Până când va pleca echipa în al doilea cantonament, Laurențiu Reghecampf speră să aibă tot lotul complet și aici se referă la achiziițiile pe care conducerea clubului vrea să le mai facă zilele următoare. Gabi Enache, aflat deja în ultimele șase luni de contract cu Astra, este jucătorul pe care Reghe îl așteaptă cel mai mult în acest moment.

Una peste alta, roș-albaștrii au un lot numeros în acest moment, astfel că vor exista câțiva jucători care vor fi împrumutați la alte echipe. Iar una dintre acestea este Farul Constanța.

”Tatonăm în continuare aducerea la echipă a celor trei jucători de la Steaua, împrumut, Tudorie, Popadiuc și Ștefănescu. Acum așteptăm ca ei să ne spună numele jucătorilor U19 care să vină la noi împrumut. Vrem să ne facem o echipă care să aibă șanse reale la promovare, nu doar pe foaie”, a spus Auraș Brașoveanu, președintele ”marinarilor”, pentru postul de radio Total Sport FM.

Farul ocupă în acest moment locul 5 în Liga 2, Seria A, cu 28 de puncte, în timp ce liderul, Dunărea Călărași are 36 de puncte.

Nu numai Farul vrea jucători de la Steaua. Și Nicolae Dică, antrenorul celor de la CSM Pitești (Liga 3), a discutat cu șefii grupării campioane despre un împrumut de jucători.

În afara celor 3 veniţi de la Ceahlăul, care vor fi împrumutaţi, Steaua a mai renunţat în această iarnă la Alcenat, Guilherme, Tahar, Breeveld, Tade. În total, Reghe se dispensează de 8 jucători în această pauză competiţională.